Nominatie Koning Willem 1 Plaquette

DO IT ORGANIC is een van de trotse genomineerden voor de Koning Willem 1 Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap

We zijn ontzettend trots om te kunnen melden dat DO IT ORGANIC een van de twaalf genomineerden is voor de Koning Willem 1 Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap. De tweejaarlijkse Koning Willem 1 Prijzen worden ook wel de Oscars van het Nederlandse bedrijfsleven genoemd en worden in mei uitgereikt voor moedig, veerkrachtig en duurzaam ondernemerschap. Hare Majesteit Koningin Máxima is erevoorzitter van de Koning Willem 1 Stichting.

Koning Willem 1 Prijs

De Koning Willem 1 Prijs is een initiatief van de Koning Willem 1 Stichting. Succesvolle ondernemingen die bijdragen aan positieve verandering in de samenleving worden beloond en in het zonnetje gezet.

“Onze jury eert organisaties die zich onderscheiden in durf, daadkracht, doorzettingsvermogen, duurzaamheid, innovatie, diversiteit en inclusie. Het is inspirerend om te zien dat de BV Nederland nog altijd beschikt over veerkracht en innovatiekracht en dat steeds meer bedrijven zich actief richten op maken van positieve impact op mens en milieu”, aldus directeur Romy Blankenspoor.

Pitch voor een plek in de finale

In april worden de finalisten bekendgemaakt en in mei weten we wie de winnaars zijn van de Koning Willem 1 Awards 2024. Op de website van de Koning Willem 1 Prijs zijn alle genomineerden terug te vinden. 

We vinden het geweldig dat DO IT ORGANIC genomineerd is voor deze award en naast de andere bedrijven staat die hard werken aan een duurzamere planeet. Natuurlijk wensen we alle genomineerden heel veel succes!

Kies je taal