Magazijnmedewerker (36-40 uur)

Voor ons kantoor in Barneveld zijn wij per direct op zoek naar meerdere Magazijnmedewerkers.

Ben jij een gemotiveerde Magazijnmedewerker en wil jij 36 of 40 uur werken? Dan is DO IT ORGANIC op zoek naar jou! Wij zijn DO IT ORGANIC, een succesvolle, internationale en snelgroeiende organisatie die actief is in de import, export en distributie van 100% biologische voedingsingrediënten.

Bekijk onderstaande video om een indruk te krijgen van de werkplek.

Onze organisatie

Wij geloven dat we kunnen bijdragen aan een duurzame wereld en eerlijkere wereld door de ontwikkeling van de biologische landbouw en de handel in biologische voedingsingrediënten en consumentenmerken te versnellen. Dit doen we door 100% biologische voedingsingrediënten te importeren en te distribueren vanuit de hele wereld, waar we kennis en middelen delen met onze leveranciers. Op onze verpakkingsafdeling worden ingrediënten verpakt tot  eenheden voor consumenten en food services, bestemd voor de Europese markt. Daarnaast is DO IT ORGANIC eigenaar van twee consumentenmerken die voornamelijk in Europa worden gedistribueerd. DO IT ORGANIC wordt gekenmerkt door korte communicatielijnen en een platte bedrijfscultuur.

Over de functie

Als Magazijnmedewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden:

  • Accuraat en snel orders picken aan de hand van lijsten;
  • Zorgen voor voldoende product op de grijplocaties;
  • Laden en lossen (vrachtwagens of containers);
  • Vakkundig werken met een reachtruck;
  • Overig magazijnwerk met multifunctionele inzetbaarheid.

Wie zoeken we

We maken graag kennis met een gemotiveerd iemand die weet van aanpakken en die zowel zelfstandig alsook in teamverband goed functioneert. Je bent nauwkeurig, servicegericht en klantvriendelijk voor zowel klanten als leveranciers.

Daarnaast breng je met je mee:

  • Ervaring op de reachtruck en pallettruck.
  • Een geldig certificaat.

Wat kun je van ons verwachten

Wij bieden een leuke en zelfstandige functie binnen een enthousiast team. Daarnaast bieden we een full time dienstverband met een marktconform salaris, 24 vrije dagen per jaar o.b.v. een full time dienstverband, een premievrije pensioenregeling en vakantiegeld.

Interesse of meer informatie?

Zie je jezelf terug in deze vacature? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar DO-IT BV, afdeling HR, Hermesweg 7, 3771 ND Barneveld of stuur een mail met jouw CV en motivatie naar jobs@organic.nl

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Jos van den Born, Meewerkend Voorman 06 –20051903

Kies je taal