Junior Inkoper (40 uur)

Ben je op zoek naar een uitdagende baan waarin je jouw affiniteit met handel en inkoop kan inzetten? Een baan waarin jij samen met het team zorgt dat de prijs, kwaliteit, veiligheid en het assortiment voldoet aan de eisen van de klanten en de geldende regelgeving? Wil jij graag in een organisatie werken die bijdraagt aan een betere wereld? Dan is DO IT ORGANIC op zoek naar jou!

Wij zijn DO IT ORGANIC, een succesvol, internationaal en groeiend bedrijf dat actief is in de markt voor 100% biologische voedingsingrediënten.

Onze organisatie

Wij geloven dat we kunnen bijdragen aan een duurzame en betere wereld door de overgang van conventionele naar biologische landbouw te versnellen. Wij maken dit mogelijk door het leveren van hoogwaardige en volledig biologische voedingsingrediënten en consumentenproducten. Wij zijn gepassioneerd om op een duurzame manier impact te genereren. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door korte communicatielijnen, waardoor we enthousiast en snel kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

Over de functie

Als Junior Inkoper ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de inkoop van een specifieke groep biologische producten. Je ondersteunt de Category Managers bij het opstellen van offertes, inkoopcontracten en prijsonderhandelingen. Je fungeert als het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers met betrekking tot prijzen en actuele product- en marktinformatie voor jouw productgroep. Als Junior Inkoper ben je bezig met het zoeken naar nieuwe leveranciers, alsook het onderhouden van lange termijn relaties met bestaande leveranciers. Om dit te verwezenlijken, reis je af en toe naar (internationale) leveranciers en beurzen. In jouw rol verwachten wij dat je proactief meedenkt  over het optimaliseren van de verschillende processen binnen inkoop- en categorymanagement.

Wie zoeken we?

We maken graag kennis met een enthousiaste Junior Inkoper die zich wil ontwikkelen en klaar is voor een volgende stap in dit vakgebied.

Daarnaast breng je met je mee:

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur richting internationale handel;
 • Je bent flexibel, kunt snel schakelen en hebt het vermogen om in teamverband te werken;
 • Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels;
 • Je bent nauwkeurig, analytisch, stressbestendig en gaat proactief, resultaatgericht en oplossingsgericht te werk.
 • Kennis van SCM, ERP systemen, bij voorkeur Microsoft Dynamics NAV en SLIM4 is een pré;
 • Je hebt affiniteit met biologische levensmiddelen.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden jou een leuke en uitdagende functie binnen een gemotiveerd team met daarnaast:

 • een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • een marktconform salaris;
 • 24 vrije dagen per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • een premievrije pensioenregeling;
 • aantrekkelijke personeelskorting op onze biologische producten;
 • vrijdagmiddagborrels;
 • personeelsuitjes;
 • mogelijkheid om via certificaten te participeren in het bedrijf.

Je komt terecht in een dynamisch bedrijf dat groeiend is, waardoor je ruime mogelijkheden hebt om je verder te ontwikkelen. Daarnaast word je gestimuleerd om actief mee te denken in de ontwikkeling van ons bedrijf.

Interesse of meer informatie?

Are you 100% involved to improve? Stuur dan jouw cv en een korte motivatiebrief per mail naar Elise Speelman (Elise@Nomilk2day.nl). Nomilk2day verzorgt voor ons de werving voor deze vacature. 

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Elise Speelman (Elise@Nomilk2day.nl

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

 

Kies je taal