Biologische parelcouscous

Parelcouscous is een smaakvol en veelzijdig ingrediënt dat in geen keuken mag ontbreken. Deze kleine, ronde “pasta parels” zijn gemaakt van biologische tarwegriesmeel (semolina) en hebben een stevige, licht chewy bite. In tegenstelling tot de fijne couscous, bekend uit de Noord-Afrikaanse keuken, heeft parelcouscous een robuuste textuur die perfect past bij zowel warme als koude gerechten.

Hoe bereidt u biologische parelcouscous?

  • Kook de parelcouscous 7 minuten in ruim kokend, gezouten water tot beetgaar.
  • Giet af en serveer warm, of spoel na met koud water voor een (maaltijd)salade.

Smaaktip: maak het extra bijzonder met een scheutje citroensap, verse kruiden zoals peterselie of munt, of een lepeltje biologische pesto.

Waarom kiezen voor DO IT Organic biologische parelcouscous?

100% biologisch: geteeld zonder chemische bestrijdingsmiddelen.
Duurzaam geproduceerd: met respect voor mens en natuur.
Lekker veelzijdig: geschikt voor zowel warme als koude gerechten. 

Meer te weten komen over andere biologische granen? Bekijk ook eens de links hieronder. 

Kies je taal