Quality Specialist Suppliers

Ben jij op zoek naar een functie op het gebied van kwaliteit en zie jij het als een uitdaging om in contact te staan met onze (inter)nationale leveranciers en met hen en je collega’s ervoor te zorgen dat er kwalitatief goede en veilige producten worden ingekocht?  En zie je het als een uitdaging om continu processen te verbeteren? Dan is DO IT ORGANIC op zoek naar jou!

Wij zijn DO IT ORGANIC (B Corp), een succesvol, internationaal en groeiend bedrijf dat actief is in de markt voor 100% biologische voedingsingrediënten.

Over de functie

Als Quality Specialist Suppliers ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het volledige supply chain management op het gebied van kwaliteit, voedselveiligheid en biologische integriteit. Hierbij heb je de verantwoordelijkheid voor een eigen product- en leverancier portfolio.  Samen met de rest van het team werk je ook aan de verdere uitbouw van het kwaliteitssysteem op het gebied van de normen voor de biologische markt, het verder uitrollen van het kwaliteitsbewustzijn binnen de afdelingen en de bewaking van de voedselveiligheid.

In jouw rol als Quality Specialist Suppliers ben je verantwoordelijk voor o.a.:

 • Actueel houden van de informatie over leveranciers en producten op het gebied van kwaliteit en wettelijkheid;
 • Overlegpartner voor de afdeling Inkoop;
 • Het (mede) uitvoeren van leveranciersgoedkeuringen en leveranciersbeoordelingen;
 • Het uitvoeren van audits bij leveranciers;
 • Aanspreekpunt voor leveranciers m.b.t. kwaliteit, voedselveiligheid en biologische integriteit;
 • Klachtenmanagement richting leveranciers voor zover die op de voedselveiligheid en de biologische integriteit betrekking hebben;
 • Diverse administratieve werkzaamheden en overige ondersteuning t.b.v. de afdelingen QA.

Het kwaliteitsteam bestaat in totaal uit 12 personen, verdeeld over de aandachtsgebieden intern, continu verbeteren, klanten en leveranciers.

Wie zoeken we?

We maken graag kennis met een Quality Specialist Suppliers die minimaal 5 jaar ervaring heeft in een vergelijkbare functie. Ervaring in de FMCG en/of biologische branche is een pré. Daarnaast breng je met je mee:

 • Een afgeronde HBO opleiding, richting voedingsmiddelen en technologie;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden op alle niveaus en het vermogen om stimulerend in teamverband te werken;
 • Je beschikt over een goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid, zowel in het Nederlands als in het Engels;
 • Je bent nauwkeurig, zelfstandig, flexibel en gaat proactief te werk. Je weet prioriteiten te stellen en je beschikt over een kritische houding.
 • Je voelt je op je gemak in een internationale omgeving en vind het leuk om met enige regelmaat te reizen voor het uitvoeren van audits, zowel binnen als buiten Europa;
 • Kennis van ISO, BRC en IFS certificeringsschema’s;
 • In bezit van het diploma Lead Auditor BRCGS Food of de bereidheid dit te behalen;
 • Affiniteit met biologische levensmiddelen;
 • Kennis van ERP systemen.

Onze organisatie

Wij geloven dat we kunnen bijdragen aan een duurzame en betere wereld door de overgang van de conventionele naar biologische landbouw te versnellen. Wij maken dit mogelijk door het leveren van hoogwaardige gekwalificeerde en volledig biologische voedingsingrediënten en consumentenproducten. Wij zijn gepassioneerd om duurzaam impact te genereren. Onze bedrijfsstructuur wordt gekenmerkt door korte communicatielijnen, waardoor we snel kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen.  

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden een leuke en uitdagende functie binnen een enthousiast team. Daarnaast bieden we een fulltime dienstverband met een marktconform salaris, 24 vrije dagen per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband, een premievrije pensioenregeling, vakantiegeld en mogelijkheden om deel te nemen in de STAK. Daarnaast kun je wekelijks van verse biologische snackgroenten en fruit genieten; wordt er regelmatig een biologische lunch verzorgd en kun je onze producten met korting kopen.

Je komt terecht in een dynamisch bedrijf dat sterk groeiend is, waardoor je mogelijkheden hebt om je verder te ontwikkelen. Daarnaast wordt je gestimuleerd om actief mee te denken in de ontwikkeling van ons bedrijf.

Interesse of meer informatie?

Are you 100% involved to improve? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar jobs@organic.nl.

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Maarten Molenaar, FSQ Manager (maarten@organic.nl).

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Kies je taal