Marketing en Communicatie specialist (32-40 uur)

Wil jij een positieve impact hebben op de toekomst van onze planeet door verhalen te vertellen, nieuwe marktkansen te zoeken en op verschillende manieren te communiceren met zowel leveranciers, klanten als consumenten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wij zijn DO IT ORGANIC, een succesvol, internationaal en snelgroeiend bedrijf welke actief is in de markt voor 100% biologische voedingsingrediënten.

 

Over de functie

Als Marketing en Communicatie specialist heb je de kans om direct bij te dragen aan onze duurzame missie door de interne en externe communicatie te optimaliseren. In jouw rol ben jij de verbinder tussen alle stakeholders: om hen te informeren, te betrekken en er deel van uit te laten maken. Je bent vindingrijk en creatief en behandelt elke vorm van communicatie als een uitdaging om zo scherp, innovatief en doeltreffend mogelijk een boodschap te verwoorden en te verspreiden. Als Marketing en Communicatie Medewerker weet jij het beste hoe we bepaalde doelgroepen kunnen bereiken en welke communicatiestijlen moeten worden ingezet voor het beste resultaat.

 

Naast de communicatie maak je ook onderdeel uit van het marketingteam. Je draagt actief bij aan strategieën om een grotere consumentenbasis aan te trekken voor onze 100% biologische merken. Je bent bezig met de aanpassingen op onze merkwebsites en het uitvoeren van (PR) campagnes in samenwerking met de Brand Manager en Content Marketeer.

 

Daarnaast tot jouw taken behoren:

 • bijdragen aan de ontwikkeling van het communicatiebeleid en het communicatieplan;
 • teksten schrijven voor diverse communicatiekanalen;
 • informatie verzamelen van de Category managers om commerciële factsheets t.b.v. de accountmanagers te maken;
 • het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en externe partijen over informatieve én commerciële communicatie;
 • monitoren en rapporteren over de prestaties van communicatiekanalen;
 • organiseren en ondersteunen van publieke activiteiten zoals (internationale) beurzen.

 

WIE zoeken WE?

We maken graag kennis met een Marketing en Communicatie Medewerker die minimaal 2 jaar ervaring heeft  in een vergelijkbare functie en toe is aan de volgende stap. Daarnaast breng je met je mee:

 • Een afgeronde HBO opleiding Marketing en Communicatie,
 • Inzicht, kennis en ervaring in het communicatieproces;
 • Je bent klantgericht, ondernemend en commercieel;
 • Je durft initiatief te tonen, bijvoorbeeld tijdens een recall;
 • Je bent creatief en beschikt over analytisch vermogen;
 • Uitstekende communicatievaardigheden, zowel in woord als geschrift;
 • Goed in staat te luisteren naar de marktontwikkelingen om je heen. Weten waar onze klanten behoefte aan hebben voor nu en in de toekomst.
 • Kennis en affiniteit met de biologische sector op het gebied van producten, kwaliteit bewaking, veiligheid, gezondheid en milieu is een pré.

 

Onze organisatie

Wij geloven dat we kunnen bijdragen aan een duurzame en betere wereld door de overgang van conventionele naar biologische landbouw te versnellen. Wij maken dit mogelijk door het leveren van hoogwaardige gekwalificeerde en volledig biologische voedingsingrediënten en consumentenproducten. Wij zijn gepassioneerd om duurzaam impact te genereren. Onze bedrijfsstructuur wordt gekenmerkt door korte communicatielijnen, waardoor we snel kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden een leuke en uitdagende functie binnen een enthousiast team. Daarnaast bieden we een dienstverband met een marktconform salaris (, 24 vrije dagen per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband, een premievrije pensioenregeling, vakantiegeld en de mogelijkheid om op den duur deel te nemen in onze certificatenregeling de STAK (koop en verkoop van certificaten). Daarnaast vindt er iedere vrijdagmiddag een bedrijfsborrel plaats (de Keek op de Week) en worden er meerdere keren per jaar vanuit onze Personeelsvereniging gezellige uitjes, feestjes en borrels georganiseerd.

 

Je komt terecht in een dynamisch bedrijf die sterk groeiend is, waardoor je mogelijkheden hebt om je verder te ontwikkelen. Daarnaast wordt je gestimuleerd om actief mee te denken in de ontwikkeling van ons bedrijf.

 

Interesse of meer informatie?

Wil je meer informatie over deze veelzijdige functie? Neem dan contact op met Martijn van Kesteren, Marketing Manager (m.van.kesteren@organic.nl en/of +31 645408163).

 

Are you 100% involved to improve? Stuur dan een mail met jouw CV en motivatie naar jobs@organic.nl.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Kies je taal